We are green energy

 
 
 
vindmoelle-fallback.jpg

European Energy

European Energy bygger løsninger på verdens klimaforandringer i form af vindmølleparker, solcelleanlæg og store energilagre. Vores anlæg leverer billig grøn strøm til borgere over hele Europa, og et stabilt afkast til de institutionelle investorer vi samarbejder med.

Læs mere om European Energy

 
 
roedby5.jpg

 

Tre løsninger

 

European Energys løsninger henvender sig til virksomheder og forsyningsselskaber, der ønsker at købe grøn strøm fra vindmøller og solceller eller grøn energi til fjernvarme og fjernkøling. Vi tilbyder også lavrisiko investeringer til institutionelle investorer.

 
 

Investeringer

European Energy skaber investeringsmuligheder i vind- og solparker for institutionelle investorer. Da European Energy også driver parkerne, kan European Energy tilbyde et grønt investeringsobjekt med et stabilt afkast og meget få tekniske udfordringer.

Læs mere

Salg af grøn strøm

European Energy bygger vindmølleparker og store solcelleanlæg i Europa og udvalgte nye markeder. Vi har en stor pipeline af udviklingsprojekter og kan tilbyde virksomheder og forsyningsselskaber, strøm fra nyopførte sol- eller vindparker.

Læs mere

EE Gigastorage

European Energy har udviklet et energilagringskoncept til fjernvarme og fjernkøling. Vi kalder det EE GigaStorage.

Læs mere

 
Solcellearbejde_38.jpg

 

Projekter

 

European Energy har bygget mere end 1 GW vind og solenergi svarende til elforbruget i mere end 600.000 danske husstande. Vi gør en dyd ud af at sprede os geografisk. Vi har bygget over det meste af Europa, og i regi af Nordic Power Partners bygger vi ren energi i flere udviklingslande.  De lokale forhold afgør om vi vælger at opføre vindmøller eller solceller.

 
 

Vandel

De fleste danskere er enige om én ting, nemlig at solen skinner for lidt. Men trods middelmådigt vejr, kan det i dag betale sig at bygge meget store solcelleanlæg i Danmark og resten af Nordeuropa. 

Læs mere

Måde

Havvind er mere end halveret i pris over de seneste fem år. Vi vil derfor se flere vindparker til havs i de kommende år.

Læs mere

Strøm til grønne virksomheder

Mange virksomheder og kommuner insisterer på, at deres strømforbrug skal dækkes af ren klimavenlig strøm. European Energy bygger parker til virksomheder, der satser grønt.

Læs mere

 
DJI-0061.jpg

Hovedkontor

Besøg os her:

Gyngemose Parkvej 50
2860 Søborg, Denmark