Hvordan er det at arbejde i European Energy?

Hos European Energy har vi høje forventninger til de medarbejdere vi ansætter. Derfor er vi gavmilde med ansvar, indflydelse og udviklingsmuligheder. Og der eksisterer ikke et entydigt svar på hvordan en arbejdsdag i European Energy ser ud for dig. Men du kan være sikker på at din kollega altid er din wingman.

Uanset hvordan din arbejdsdag i European Energy vil forme sig, tør vi godt love, at gode råd om sportsskader aldrig er længere væk end kaffemaskinen og at ferieminder kan udveksles på originalsproget uanset om du har været i Italien, Holland, Finland eller Portugal.

Erik.jpg
 

 
ee-praestoe.jpg

Ledige stillinger

Der er både gummistøvler og slips i vores garderobe. Kan du se dig selv i begge dele? Så er du måske på vej til at blive en del af holdet.

Vi ansætter både teknisk mindede folk, der finder gode placeringer, indgår jordlejeaftaler, udvælger møller, udvikler nye fundamenter, og sikrer, at miljøkrav bliver overholdt. Ligesom vi går efter talentfulde jurister og finansieringseksperter, der kan møde banker og investorer i øjenhøjde, og sikre at parkerne er konkurrencedygtige investeringsprodukter.

Vi er mange ingeniører, økonomer og jurister. Men vi går mere op i kompetencer end i akademiske titler. Og vi er ekstra nysgerrige efter at møde folk med gode sprogkundskaber og et pas, der ikke er dansk eller på anden måde har en international profil.

Se alle profiler her