Feb
6
to Apr 26

Senior Legal Manager

Er du Cand.Jur med + 3 års erfaring, og ønsker du at arbejde med rådgivning og kontraktudarbejdelse i forbindelse med køb, salg, finansiering af og investering i vindmølle- og solcelleprojekter over hele verden.

Se stillingsopslaget her

View Event →
Feb
20
to Apr 26

Project Manager - Sweden

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to drive our projects in Sweden. 

Please see the full job description here

View Event →
Mar
5
to Apr 27

Financial Controller

Er du skrap til tal, har erfaring med finansiel controlling / regnskabslovgivning, og vil du være med til at sikre en økonomiafdeling, der støtter organisationen ved at levere controlling og rapportering af høj kvalitet til aftalt tid ??  Så er du måske vores nye Financial Controller?

Se stillingsopslaget her

View Event →
Mar
14
to Apr 26

Group Controller

Bliver du inspireret af at arbejde med konsolidering og at optimere standarder? Vil du gerne arbejde i en virksomhed, hvor du får mulighed for at tage ansvar? Så er du måske vores nye Group Controller?

Se stillingsopslaget her

View Event →
Apr
5
to May 10

Regnskabsmedarbejder

Bliver du inspireret af at arbejde med en bred vifte af regnskabsopgaver? Vil du gerne arbejde i en virksomhed, hvor du får mulighed for at tage ansvar? Så er du måske vores nye regnskabsmedarbejder? 

Se stillingsopslaget her

View Event →