Løsninger

European Energys løsninger henvender sig til virksomheder og forsyningsselskaber, der ønsker at købe grøn strøm fra vindmøller og solceller eller grøn energi til fjernvarme og fjernkøling. Vi tilbyder også lavrisiko investeringsmuligheder til institutionelle investorer.

 
 

Investeringer

European Energy skaber investeringsmuligheder i vind- og solparker for institutionelle investorer. Da European Energy også driver parkerne, kan European Energy tilbyde et grønt investeringsobjekt med et stabilt afkast.

Mere om investering

Salg af grøn strøm

European Energy bygger vindmølleparker og store solcelleanlæg i Europa og udvalgte nye markeder. Vi har en stor pipeline af udviklingsprojekter og kan tilbyde virksomheder og forsyningsselskaber, strøm fra nyopførte sol eller vindparker.

Se mere om salg af grøn strøm

Projekter

European Energy opfører vind- og solcelleanlæg i Europa og enkelte andre markeder. vi har en stor pipeline af projekter under udvikle eller som er klar til at blive opført.

Mere om vores projekter

EE Gigastorage

European Energy har udviklet et energilager til fjernvarme og fjernkøling, baseret på velafprøvede teknologier. Vi kalder det EE GigaStorage.

Mere om EE GigaStorage