Det handler alt sammen om projekterne

Vi har mere end 15 års erfaring med at bygge solcelleanlæg og vindmølleparker over hele kloden. Lige fra de modne markeder i Europa til nye markeder som Sydafrika og Australien. Vi har en holistisk tilgang til hvert eneste projekt, vi udvikler, og vi giver vores kunder og partnere den hjælp, de har behov for - uanset om det er i den tidlige planlægnings- og udviklingfase, eller når vi træder til med finansiering, opførelse og drift.

Hvis du vil vide mere om, hvem vi er, og hvad vi laver, kan du her læse nærmere om nogle af de projekter, vi har bygget.   

 

Den største solcellepark i Skandinavien: Vandel (2015)

De fleste nordeuropæere er enige om, at solen skinner for lidt i deres del af verden. Men trods de mange regnvejrsdage, er solenergi på vej frem i det nordlige Europa, og det er hurtigt blevet en attraktiv forretning.

Mere om Vandel Solcelle Park

Havvind på land: Måde (2016)

Omkostningerne ved havvind er blevet reduceret med end 50 procent i de seneste fem år. European Energy tester teknologien med to kæmpemøller fra MHI Vestas i Måde ved Esbjerg.

Mere om vores havvindmøller i Måde

Power purchase agreements: Nissan (2015)

Byer og virksomheder over hele verden ønsker, at deres elforbrug dækkes af vedvarende energi. Vi er stolte over, at mange af dem har valgt at købe deres grønne energi af os.

Mere om den solpark vi har opførte for Nissan

 

Det første projekt: Mildenberg (2005)

European Energys første projekt, Mildenberg nær den tyske hovedstad Berlin, blev færdiggjort i 2005 og består af 10 2MW vindmøller.  

Mere om Windpark Mildenberg

Italiensk for begyndere: Vitalba (2007)

European Energy havde debut på det italienske marked i 2007 med vindmølleparken Vitalba. Vi rejste 7 850 KW vindmøller i et komplet ukendt miljø.  

Mere om Vitalba

5 x Solar PV i Danmark (2018)

Vi deltog i en auktion i Tyskland, hvor udbuddet var for tyske projekter - og projekter i Danmark og Luxembourg. European Energy bød ind med 50 MWp og tog hele puljen.

Mere om de fem danske solcelleparker

The største vindmøllepark: Rødby (2016)

I 2016 påtog European Energy sig et af de til dato mest ambitiøse vindprojekter, nemlig Rødby Vindmøllepark.  Rødby er den største vindmøllepark, vi har opført ad en omgang, i modsætning til at opføre parkerne i flere faser. 

Mere om Rødby Vindmøllepark

The største solcellepark: Coremas (2018)

Vi er i gang med at bygge solcelleanlægget Coremas i det nordøstlige Brasilien. Solcelleanlæg er det første af fem anlæg i industriel skala. 

Mere om Coremas projektet

Repowering: Lohkamp (2018)

Nye og kraftigere vindmøller erstatter gamle møller over hele verden. European Energy repowerede det tyske projekt, Lohkamp, og firdoblede udbyttet. 

Mere om Lohkamp Vindmøllepark


 

Nabo til et projekt?


Hvis du bor i nærheden af et af vores projekter kan du læse mere om naboskab her.