vision&mission.jpg

Vi mener, at klimaforandringer er den største udfordring vi står overfor. Her hos European Energy forstår vi, at det er vores ansvar at gå forrest i kampen mod klimaforandringer. Det ansvar tager vi seriøst. Vores energiprojekter vil være med til at skabe en grønnere fremtid.

Løsningen ligger lige foran os: nemlig sol- og vindenergi. Men vi må ikke undervurdere den opgave som ligger foran os. I dag er kun 2-3% af den global energi produktion grøn energi. Den største del af energien kommer fra afbrænding af kul, olie og andre fossile brændstoffer. Vores mål er at udskifte de forurenende energiformer med grønne alternativer. Derfor er der et voksende behov for virksomheder som European Energy, der vil tage ansvaret og gøre en forskel. En omstilling til grøn energi vil være drevet af dedikerede firmaer, der står klar til at gøre en forskel for os alle – og de fremtidige generationer.

Klimaet har ændret sig drastisk de sidste årtier, hvilket har store konsekvenser for vores planet. Klimaforandringerne er ikke et problem vi kan overlade til vores børn og børnebørn. Det er nu, at der skal handles, hvis der skal være håb om en bedre fremtid for de kommende generationer. Hos European Energy vil vi gøre vores absolut bedste for at skabe en omstilling til grøn energi indenfor de kommende år. Vi forventer at bygge cirka 500 MW af fossil-fri energi hvert år – der vil spare verdenen for udledningen af cirka 1.25 millioner tons af CO2.