Om European Energy A/S

 

European Energy bygger løsninger på verdens klimaforandringer i form af vindmølleparker, solcelleanlæg og store energilagre.

Vind og solenergi er allerede billigere end konkurrenterne i kul, olie og gasindustrien. Men European Energys mål er at bringe omkostningerne på grøn energi endnu længere ned. Så langt ned, at det kan betale sig at lukke eksisterende kraftværker og erstatte dem med vind, sol og grøn energilagring. Vi tror nemlig på, at det er markedet, og ikke skatteborgerne, der i sidste ende skal løse klimaudfordringen. Vi tænker teknik, jura og godt købmandskab sammen, og jagter nye løsninger i både slips og sikkerhedssko.

European Energy når målene sammen med vores kunder. Det kan være store virksomheder, der gerne vil drive deres produktion med ren grøn strøm eller forsyningsselskaber, der vil tilbyde billig klimavenlig energi i kontakten og radiatoren. Vi bygger anlæggene i samarbejde med fremsynede institutionelle investorer, f.eks. fonde, der administrerer pensionsmidler. De insisterer på, at deres investering ikke bare skal give et fornuftigt afkast, men også bidrage til at løse klimaudfordringerne.

Lige nu udvikler og bygger vi i Danmark, Finland, Sverige, Tyskland, Italien, Brasilien og Mexico. Læs mere om vores aktuelle aktiviteter i vores virksomhedspræsentation.

Ulvemosen_0864.jpg
 

 

1 GW

European Energy har installeret og investeret i mere end 1000 MW vind- og solparker. 

1,2 mia. €

Den samlede værdi af de vind- og solparker vi har bygget overstiger 1 mia. euro. 

186,7 mio. €

European Energys omsætning nåede 186,7 mio. euro i 2017

 

2004

European Energy blev etableret i 2004 af Knud Erik Andersen og Mikael Dystrup Pedersen.

11

European Energy har bygget vind og solparker i 11 lande

100

Der er 100 ansatte i vores hovedkvarter i København

 

 

Forretningsmodel

European Energy sælger grøn strøm fra vores vind- og solparker til store virksomheder, og vi tilbyder institutionelle investorer attraktive muligheder for at investere i grønne energiprojekter med lav risiko.

 
 
develop.png

Udvikling af parker

Vi udvikler nye vind- og solparker. Når vi udvikler en park finder vi den optimale placering, vi står for at gennemføre VVM-undersøgelser og sikre byggerettighederne.

finance.png

Finansiering

Som hovedregel står European Energy både for byggefinansiering og langsigtet finansiering.

construct.png

Opførelse af parker

European Energy har hånd i hanke med byggeprocessen. Fra første spadestik til parken bliver tilsluttet elnettet.

 
production.png

Salg af grøn strøm

Vi sælger strømmen fra vind- og solparkerne direkte til nettet eller til virksomheder, der gerne vil bidrage til at bekæmpe klimaforandringerne.

divestment.png

Frasalg

European Energy sælger vind- og solparkerne til institutionelle investorer, der går efter langsigtede projekter med lav risiko.

asset-management.png

Drift af vind og solparker

European Energy står ofte for driften af parkerne på vegne af investorerne. Vi sikrer et højt afkast ved at otimere outputtet fra parkerne.