European Energy sælger vindpark på Lolland

European Energy har netop solgt en vindmøllepark ved Kappel på Lolland, til en fond administreret af Aquila Capital, der er en tysk institutionel investor fra Hamborg. Parken består af 7 møller og er på 25 MW. Den producerer strøm svarende til 28.500 husstandes forbrug.

European Energy overtog projektet i 2013 da DONG opgav sine landvindsaktiviteter. Det er nu lykkedes European Energy at etablere parken med en ny opgraderet generation af Vestas møller. Parken blev nettilsluttet i marts 2017.

Knud-Erik Andersen, administrerende direktør i European Energy siger: ”Vi overtog i sin tid parken fra DONG, der opgav deres aktiviteter indenfor landvind. Jeg er derfor glad for, at det er lykkedes os at få opført parken, som Aquila Capital nu har overtaget. Vi vil fortsat stå for driften af parken.

For yderligere information, kontakt communications and public affairs manager, Anna Riis Hedegaard, arh@europeanenergy.dk eller +45 20 70 84 02

EES IT Admin