Q3: European Energy leverer det bedste resultat nogensinde

European Energy Gruppen leverede det bedste resultat før skat nogensinde i tredje kvartal af 2017. Det udbytterige kvartal er et resultat af salg af sol- og vindparker i Brasilien, Tyskland, UK og Danmark.

Gruppens resultat før skat blev EUR 11,6 millioner (DKK 86,3 millioner), og det foreløbige resultat før skat for året til dato beløber sig til EUR 17,1 millioner (DKK 127,3 millioner). Omsætningen for tredje kvartal blev EUR 96,8 millioner (DKK 720,4 millioner), hvilket er en fordobling i forhold til tredje kvartal 2016, hvor omsætningen var EUR 48,8 millioner (DKK 363,2 millioner). Bruttoavancen for kvartalet var EUR 16,9 millioner (DKK 125,8 millioner), hvoraf EUR 2,6 millioner (DKK 19,4 millioner) kom fra salg af elektricitet. For året til dato er bruttoavancen EUR 31,6 millioner (DKK 235,2 millioner) sammenlignet med EUR 26,0 millioner (DKK 193,5 millioner) i 2016.

Administrerende direktør, Knud Erik Andersen, fortæller, at European Energy har et højt og stadigt stigende aktivitetsniveau på verdensplan. Adskillige projekter er under opførelse, og endnu flere er klar til at blive bygget. Gruppen er på nuværende tidspunkt ved at udvikle vind- og solenergiprojekter i blandt andet Finland, Italien og Brasilien.

Knud Erik Andersen udtaler: ”Jeg er meget tilfreds med, at vi er lykkedes med endnu engang at levere et rekordresultat. European Energy er stærkere end nogensinde før, og vi har bevist, at vi ikke alene er en europæisk aktør, men også en global.”

I løbet af tredje kvartal af 2017 er 19 MW vindenergi blevet nettilsluttet, 182 MW vind- og solparker er under opførelse, og yderligere 155 MW er klar til at blive bygget.

Kontakt venligst Presseansvarlig Nicolai Skafte, T: +4521977071, E: nsk@europeanenergy.dk for yderligere information.

EES IT Admin