European Energy sælger sine første vindparker i Finland

European Energy Gruppen har lukket salget af tre vindparker i Finland med en total kapacitet på 17,25 MW. Vindparkerne er blevet overdraget til en investeringsfond i Luxembourg, der ledes af re:cap global investors, som forvalter investeringer i vedvarende energi fra deres hovedsæde i Schweiz.

Salget vil bidrage positivt til European Energys årlige resultat.

CEO Knud Erik Andersen siger: ”Vi er meget tilfredse med, at vi succesfuldt har solgt vores første projekter i Finland. De nordiske lande er vigtige for os, og vi håber, at vi kan udbygge vores pipeline her.

Knud Erik Andersen udtrykker stor glæde over samarbejdet med re:cap: “Vi er meget glade for, at en så vigtig, international investor som re:cap viser os tillid og anerkendelse af vores evner som udvikler af vedvarende energiprojekter.

European Energy Gruppen ejer 100% af de solgte vindparker. Vindparkerne består af fem Vestas V126 3,45MW møller i total.

For yderligere information, kontakt venligst bestyrelsesformand, Jens-Peter Zink E: jpz@europeanenergy.dk, T: +45 20478220

EES IT Admin