European Energy: Q3 som forventet

European Energy Gruppens overskud før skat for de første ni måneder af 2018 blev DKK 12,7 millioner. I 2017 var resultatet før skat efter ni måneder på DKK 127,4. Resultatet efter skat for Q3 var DKK 6 millioner, mod DKK 86,4 millioner i Q3 i 2017.

Resultatet afspejler en vækst i udvikling og byggeri, mens hovedparten af årets salg af projekter forventes at finde sted i Q4.

Knud Erik Andersen, administrerende direktør, siger:

”Resultatet er som forventet. Vores stærke momentum i forretningen fortsatte, understøttet af betydelig interesse for vores projekter fra institutionelle investorer. Den interesse vil udløse yderligere salg i Q4. Desuden har vi oplevet en vækst i vores udviklingsportefølje, ligesom antallet af projekter, der er klar til opførelse, eller som er under opførelse, er stigende.”

I Q3 underskrev European Energy en aftale om frasalg af en møllepark på 39MW, mens der også blev indgået en aftale om et frasalg af en møllepark på 25MW efter kvartalets afslutning. I Q3 havde European Energy 249MW under opførelse, mens projekter på yderligere 465MW er klar til opførelse.

Forventningerne til året er uforandrede. Der forventes et overskud før skat på mellem DKK 193,7 og 208,6 millioner.    

For mere information eller interviews med ledelsen, kontakt:, Joachim Steenstrup, kommunikationschef. E: jst@europeanenergy.dk, T: +45 51624815

 

Joachim Steenstrup