European Energy frasælger portefølje af dansk solcelleparker

European Energy Group har indgået en aftale med det schweiziske asset management selskab re:cap om salget af en portefølje af danske solcelleparker med en samlet kapacitet på 70MW. Porteføljen på otte solcelleparker blev opført og nettilsluttet tidligere i år.

Knud Erik Andersen, CEO i European Energy, siger: 

“Vi er begejstrede for at have indgået en aftale om salget af vores portefølje af danske solcelleparker. Dette er vores anden handel med re:cap, og vi værdsætter deres attitude og professionelle tilgang. Vi håber, at vi kan udbygge vores relation i fremtiden.”

Thomas Seibel, CEO of re:cap global investors, siger: 

”Denmark er globalt førende indenfor energiproduktion fra vedvarende kilder, og for os er købet af denne solcelleportefølje den perfekte afslutning på et succesfuldt år. Vi håber, at 2019 vil give endnu flere muligheder for udvide samarbejdet med European Energy.” 

European Energy Group ejer 100% af solcelleparkerne, som befinder sig på Bornholm, Falster, Lolland, Læsø, samt ved Holbæk og Hjørring.

 

For mere information eller interviews med ledelsen, kontakt venligst kommunikationschef, Joachim Steenstrup. E: jst@europeanenergy.dk, T: +45 51624815

Joachim Steenstrup