European Energy vinder projekter i tysk auktion

To tyske vindprojekter fra European Energy blev torsdag tildelt støtte fra den tyske stat i en auktion.

European Energys to tyske vindprojekter vandt 17. maj 2018 i en auktion. Projekterne er tilsammen på 28,2 MW og ligger i delstaterne Sachsen-Anhalt og Brandenburg.

”Det er en god nyhed for European Energy, men også for de tyske el-forbrugere, som nu får mere grøn strøm til en fornuftig pris,” siger Knud Erik Andersen, administrerende direktør i European Energy.

Windpark Vier Berge i Sachsen-Anhalt er et repowering-projekt på 26,1 MW, hvor syv nye Enercon møller bliver sat op, mens fem ældre møller bliver taget ned. Det forventes opført i 2019 og stå færdigt i 2020.

Det andet projekt, Jetschen, er derimod et nyt projekt med en enkelt mølle fra Senvion. Her vil opførslen begynde med det samme, og forventes at stå færdigt i fjerde kvartal 2018.

”Lige siden vi startede European Energy i 2004, har Tyskland været et kernemarked for os, og det vil det fortsat være. Vi er en del af den grønne omstilling i Tyskland, og derfor arbejder vi videre med flere tyske projekter, og vi ser frem til at være med i kommende auktioner.” 

 

For mere information eller interviews med ledelsen, kontakt venligst kommunikationschef, Joachim Steenstrup. E: jst@europeanenergy.dk, T: +45 51624815

Joachim Steenstrup