European Energy frasælger Bosco Le Piane

 

European Energy har indgået en aftale om salg af Bosco Le Piane vindpark (39 MW) til Quercus Assets Selection.

Bosco Le Piane-vindparken ligger i Basilicata-regionen i det sydlige Italien.
Projektet består af 13 Siemens-Gamesa Renewable Energy møller, og parken forventes kommissioneret i september 2018. Byggeriet af vindparken er allerede i gang, og dermed er Bosco Le Piane det største vindprojekt under opførsel i Italien i øjeblikket.

Administrerende direktør i European Energy, Knud Erik Andersen, siger:

”Vi har haft en konstruktiv dialog med Quercus og vi værdsætter deres professionalisme og vilje til at drive processen fremad. Det er første gang, at Quercus har købt et af vores projekter, og jeg håber at afslutningen på denne handel kan være starten på et langvarig forhold til glæde for begge parter.”

”Siden vi startede European Energy i 2004 har Italien været et vigtigt marked for os og det vil det blive ved med at være. Vi er en del af den grønne omstilling i Italien, og vi vil vedblive at være en betydende spiller på det italienske marked”

Pietro Zerauschek, Landchef for Quercus Assets Selection i Italien siger:

”European Energys forretningsmodel er i god overensstemmelse med den risiko- og afkastprofil som vi tilbyder vores investorer og deres internationale erfaring som udvikler sikrer høje kvalitetsstandarder. Vindkraft er et vigtig element i vores infrastrukturfonde og vi vil fokusere på yderligere vækst med støtte fra European Energy i Italien og andre strategiske europæiske markeder.” 

Handlen forventes at være endeligt afsluttet i Q1 2019.


Kontakt:
Quercus Assets Selection:
Alberto Murer E: a.murer@bemedia.it  M: +39 334 6086216
Daniele Occhi E: d.occhi@bemedia.it M: ‭+39 346 7549834‬‬‬‬‬‬

European Energy:
Joachim Steenstrup, kommunikationschef, M: +45 51624815 E: jst@europeanenergy.dk

Joachim Steenstrup