Salg af italiensk vindfarm afsluttet

European Energy har afsluttet salget af Bosco Le Piane vindpark (39 MW) til Quercus Assets Selection. Bosco Le Piane-vindparken ligger i Basilicata-regionen i det sydlige Italien. Projektet består af 13 Siemens-Gamesa Renewable Energy møller.

Knud Erik Andersen, administrerende direktør i European Energy, siger:

”Vi har haft en konstruktiv dialog med Quercus og vi værdsætter deres professionalisme og vilje til at drive processen fremad. Derfor er jeg stolt af, at Quercus har valgt et af vores projekter til deres portefølje. Dette er den første handel, vi har lavet med Quercus, og vi tror på, at vi kan bygge videre på vores relation.”

Handelen har en værdi af cirka EUR 80 millioner, og parken leverer grøn strøm til 13.000 italienske husstande.

 

For mere information eller interviews med ledelsen, kontakt venligst kommunikationschef, Joachim Steenstrup. E: jst@europeanenergy.dk, T: +45 51624815

Joachim Steenstrup