European Energy udsteder cirka DKK 450 millioner ved en ”tap-udstedelse” af sin grønne obligation

European Energy har i dag udstedt ca. DKK 450 millioner (EUR 60 million) til kurs 104,0 inkl. vedhængede rente, ved en ”tap-udstedelse” af sin 2019/2023 grønne obligation. Udstedelsen bringer den samlede obligation til ca. DKK 1,5milliard (EUR 200 million). Dagens udstedelse var næsten to gange overtegnet.

Knud Erik Andersen, adm. direktør i European Energy siger:

”Dagens udstedelse var en stor succes. Vi fik hurtigt opbygget en stærk ordrebog, og det var meget positivt at se investorernes interesse for vores obligation. Den kapital vi har rejst vil hjælpe med at accelerere vores planer og aktiviteter i vores markeder. Vi stræber efter, i løbet af ganske få år, at fordoble vores opførsel af grønne energi anlæg, så vi kommer til at opføre 1 GW hvert år.”

Tap-udstedelsen følger efter juni måneds udstedelse, da European Energy udstedte en ny grøn obligation med en kupon på 5,35 procent. Renten på den nye udstedelse er 4,226 procent. Den grønne obligation fra European Energy blev den første ikke-finansielle aktør med en obligation på "Nasdaq OMX Sustainable Debt Index ".

For mere information eller interviews med ledelsen, kontakt venligst kommunikationschef, Joachim Steenstrup. E: jst@europeanenergy.dk, T: +45 51624815

Joachim Steenstrup